Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای شهر تهران با اشاره به اینکه وزارت کشور سیاست‌گذار اصلی جهت تعطیلی مراکز معاینه فنی به دلیل بروز کرونا است،‌گفت: روز گذشته طی نامه‌ای از سوی اتحادیه سازمان حمل و نقل همگانی کشور اعلام شد مراکز معاینه فنی سبک باید دایر باشند.

حسین  مقدم مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، در مورد گلایه‌مندی برخی از اعضای شورای شهر تهران مبنی بر تعطیل نشدن مراکز معاینه فنی به دلیل بروز کرونا در پایتخت اظهار داشت: شهرداری نمی‌تواند برنامه‌ای برای تعطیلی مراکز معاینه فنی اعلام کند این مسأله باید توسط وزارت کشور تعیین تکلیف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: روز گذشته مدیرعامل اتحادیه و مدیریت امور اجرایی معاینه فنی خودروهای کشور طی نامه آنی به مراکز معاینه فنی اعلام کرد ضمن رعایت کامل الزامات بهداشتی در مراکز معاینه فنی به لحاظ اهمیت ایمنی وسایل سواری با هدف پیشگیری از حوادث و سوانح رانندگی به ویژه در ایام نوروز همه مراکز معاینه فنی سبک کشور با رعایت موارد بهداشتی کمافی‌سابق فعال است و وسایل نقلیه سواری ملزم به داشتن گواهی معاینه فنی هستند.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای شهر تهران ادامه داد: شهرداری رأسا نمی‌تواند انجام معاینه فنی را محدود کند مگر اینکه وزارت کشور و یا کمیته مقابله با کرونا این موضوع را ابلاغ کند ولی ما با تمهیداتی از جمله به حداقل رساندن نیروها و دو شیفته کردن آن در راستای کاهش تسری بیماری کرونا اقدام کرده‌ایم.

مقدم گفت: در حال حاضر 20 مرکز معاینه فنی در پایتخت وجود دارد که 17 مورد آن مربوط به مراکز معاینه فنی سبک و 3 مورد آن مربوط به معاینه فنی خودروهای سنگین است.

وی با اشاره به اینکه سیاست‌‌گذاری در حوزه حمل و نقل دو بازو شامل مراکز معاینه فنی و پلیس راهور دارد،‌گفت: باید به صورت ملی جهت مقابله با کرونا گام برداشت. پلیس راهور ضابط قانون است و شهرداری نیز نمی‌تواند به تنهایی تصمیم بگیرد. بنابر این باید مسؤولین مربوطه اقدام مؤثر را انجام دهند.

به گزارش فارس، پلیس راهور در روزهای گذشته اعلام کرده است که رانندگان تا 15 اردیبهشت فرصت دارند جریمه‌های مربوط به معاینه فنی خود را بپردازند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهر تهران معاینه فنی وزارت کشور معاینه فنی خودروهای مراکز معاینه فنی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۲۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم

رئیس‌ کل سازمان نظام پرستاری گفت: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پرستاری، محمدتقی جهان‌پور اظهار کرد: پیش‌نویس لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران که در ۳۱ ماده تنظیم و پیشنهادات سازمان نظام پرستاری مضاف بر مواد پیشنهادی معاونت پرستاری در ۱۲ ماده ارائه شده است که مهم‌ترین محورهای آن استخدام پرستاران همگام با توسعه تخت‌های بیمارستانی و نیاز کشور، تأمین معیشت و رفاه پرستاران و حمایت‌های گسترده جهت جبران خدمت، آینده‌سازی حرفه‌ای و تخصصی پرستاری، تکریم از بازنشستگان و اجرای صحیح قوانین حوزه پرستاری مانند قانون مشاغل سخت و زیان‌آور با مشارکت همه ذی‌نفعان مورد ویرایش و تدوین قرار گرفته است.

وی افزود: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم، نسبت پایین پرستار به تخت در مقایسه با استانداردهای حداقلی، علاوه بر کاهش کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی، اهمیت جذب و استخدام نیروهای جدید، به خصوص بازجذب نیروهای باتجربه دوران کرونا را بیشتر می‌کند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: تدوین این لایحه گامی مهم در جهت حمایت از حقوق پرستاران و ارتقای جایگاه این قشر فداکار در نظام سلامت کشور محسوب می‌شود و می‌توانیم، شاهد بهبود کیفیت زندگی و کاری پرستاران و افزایش انگیزه و رضایت شغلی آنها و در جهت ارتقای سلامت مردم باشیم.

جهان‌پور گفت: ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای ۱۵۹ هیئت‌مدیره در سراسر کشور است، مجموعه این هیئت‌مدیره‌ها و سازمان مرکزی می‌تواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج نهادن به مجموعه‌های گروه صنفی و حرفه‌ای و انجمن‌های علمی از دغدغه‌های مهم ما است و می‌تواند در سیاست‌گذاری‌ها به ما کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: به دنبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه پرستاران و درخواست مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نهاد ریاست‌جمهوری مبنی بر پیگیری مطالبات این قشر زحمت‌کش، سازمان نظام پرستاری کل کشور پیشنهادات خود را جهت غنای بیشتر لایحه حمایت مادی و معنوی به وزارت بهداشت ارائه داده است.

کد خبر 751700

دیگر خبرها

  • ضمن بازدید اصحاب رسانه از بندر شهید باهنر تشریح شد؛ ورود دستگاه قضا به ماجرای خودروهای معطل در گمرک
  • عرضه نقدی ریسپکت ۲ در طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده + جزئیات
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • خروج معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده 141 قانون تجارت
  • خروج ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد